Nozbe

Die magische tijd waar alles langzamer en rustiger verloopt begint bijna. Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om je het beste te wensen namens het gehele Nozbe team en om je uit te nodigen voor mijn webinar over voornemens voor het nieuwe jaar!

Ik hou van de atmosfeer die bij wintervakanties hoort, de tijd die we doorbrengen met de mensen waar we van houden en het gevoel van hoop en oprechte vreugde. We verdienen allemaal een onderbreking van de alledaagse chaos en de ruimte om te reflecteren, toch?

Ik ga mijn successen en mislukkingen van 2016 op een rijtje zetten en daarna stel ik mijn doelen vast voor het jaar 2017. En dat zal heel spannend zijn omdat Nozbe in februari 10 jaar bestaat (!) en we hebben een aantal plannen… Nu we het daar toch over hebben…

De komende webinar: Krijg Je Voornemens Voor Het Nieuwe Jaar Gedaan

Wil je weten hoe ik mijn doelen voor 2017 ga behalen? Reserveer nu jouw plaats en maak onderdeel uit van mijn webinar (in het Engels) op 12 januari 2017. Ik zal mijn beste praktijken met je delen voor het boosten van je motivatie en voor het vergroten van je kansen om daadwerkelijk je voornemens gedaan te krijgen.


Dit webinar is lang geleden beëindigd maar je kunt je nog steeds inschrijven voor ons volledige webinar-archief. Het bevat rond 15 uur aan inhoud met tips die mensen nog productiever maken.


Prettige feestdagen!

Laat de feestdagen in het teken staan van eenheid en vreugde voor jou en de mensen waar je om geeft. Ik hoop dat je je gedurende deze tijd in een atmosfeer van liefde en vrede bevindt. Laat dit nieuwe jaar het jaar zijn waar al je plannen werkelijkheid worden!

geschreven door Michael, de oprichter & CEO van Nozbe