Neem contact met ons op

Voor vragen of suggesties kun je altijd contact met ons opnemen via support@nozbe.com. Ons team zal binnen 24 uur contact met je opnemen.

Bekijk onze Helppagina

Op onze uitgebreide Helppagina kun je meer informatie vinden over onze apps
en de functies van de apps.

Onze werkwijze

  your email

  Wat gebeurt er met je e-mail?

  Je e-mail wordt toegewezen aan een van onze medewerkers. Afhankelijk van het onderwerp verwerken we je e-mail via een gepaste workflow of een project binnen Nozbe.

  De feedback die je met ons deelt…

  …voegen we toe aan een project dat speciaal voor dit doel is opgericht. We houden het overzichtelijk door elke maand nieuwe taken te creëren en door de feedback in verschillende categorieën op te splitsen.

  Wanneer je ons een functionaliteit verzoek stuurt…

  …willen we meestal weten waarom dit een handige functie voor je zou zijn. We willen graag weten wat je voor ogen hebt, hoe het zou moeten werken en welke problemen het oplost.

  Alle functionaliteit verzoeken worden daarna in een speciaal project geplaatst binnen Nozbe, waarbinnen elk teamlid het verder kan bespreken.

  Let op, niet elk verzoek dat we ontvangen wordt geïmplementeerd. Voordat het toegevoegd wordt aan Nozbe bepalen we eerst of het bij de app past, of het nuttig is voor een groot deel van onze gebruikers en of andere functionaliteiten daardoor niet benadeeld worden.

  Als alles goed gaat wordt de functionaliteit op basis van de verzoeken ontworpen. We ontwerpen de eerste versie en testen het binnen ons team. Daarna zorgen we ervoor dat alle potentiële bugs verwijderd worden, zodat we de publieke update kunnen publiceren.

  Zodra de functie geïmplementeerd is hebben we de lijst met mensen die een aanvraag in hadden gediend al gelijk in een taak staan. Op deze wijze zorgen we ervoor dat we onze klanten altijd contacteren, zodat we ze over de update kunnen informeren.

  Als we ons tech team
  om hulp moeten vragen…

  …sturen we de e-mail direct vanuit onze inbox naar Nozbe en zetten we de gebruikersnaam, het toestel en een korte omschrijving in de taaknaam. De taak wordt daarna aan de juiste persoon gedelegeerd. Zodra we een reactie van het tech team krijgen nemen we contact met je op om je te laten weten wat de volgende stappen zullen zijn.

Wat nog meer?

Online met Klanten Vergaderen

De CEO van Nozbe – Michael Sliwinski, organiseert ook regelmatig een-op-een vergaderingen online met klanten van over de hele wereld. Hij wil graag weten hoe ze Nozbe ervaren, hoe hun bedrijf in elkaar zit en welke werkwijze ze hanteren. We hebben hier natuurlijk ook een project voor!

Nozbe klanten kunnen ook contact opnemen met Michael om een gesprek in te plannen. Neem voor meer informatie alsjeblieft contact op met onze Klantenondersteuning support@nozbe.com.

Klantenondersteuning
Kwaliteitsborging

Tweewekelijks stelt een van ons een Klantenondersteuning overzicht samen. We checken alle e-mails die we de afgelopen twee weken ontvangen hebben en daarna kiezen we degenen die we graag met onze leidinggevende, het ontwikkelingsteam en onze CEO willen bespreken. Dankzij deze vergaderingen hebben we vele verbeteringen bedacht voor ons communicatieproces, de ontwikkeling van onze apps en onze workflows.

We geven om je mening.

Het maakt niet uit of het om een functionaliteit verzoek, feedback over de app of je workflow gaat - we horen graag van je. Neem contact met ons op en een van onze teamleden zal je binnen enkele uren te woord staan!